Vi accepterar returer inom 14 dagar efter köp. Denna återbetalning är endast tillgänglig om alla levererade artiklar returneras i sitt ursprungliga skick och inkluderar allt förpackningsmaterial, originalmanualer och instruktioner och alla tillbehör som medföljde dem. Kontakta vår kundsupport Info@bestofiran.se om du vill återlämna ditt köp. När vi mottagit och godkänt din retur tar vi alltid ut en hanteringsavgift på 79kr.

Defekta föremål

Bestofiran© kommer att erbjuda en återbetalning, men endast inom 14 dagar och endast för defekta föremål. Denna återbetalning är endast tillgänglig om alla levererade artiklar returneras i sitt ursprungliga skick och inkluderar allt förpackningsmaterial, originalmanualer och instruktioner och alla tillbehör som medföljde dem. Det är kundens ansvar att betala för fraktkostnader vid retur.

Om en artikel har en defekt och måste returneras måste du först skicka ett mail till vår kundtjänst Info@bestofiran.se och beskriva ditt problem då vi snabbast och smidigast kan hantera ditt ärende.